18/09/2012
Διαγωνισμός καλύτερου Συνθήματος για το Παγκόσμιο Έτος Συνεργασίας για το Νερό, 2013

Θέλεις να συμβάλεις στην εκστρατεία της UNESCO για το «Παγκόσμιο Έτος Συνεργασίας για το Νερό, 2013»; Θέλεις το δικό σου σύνθημα να επιλεγεί ως το επίσημο μήνυμα της παγκόσμιας εκστρατείας για την προστασία και τη σωστή διαχείριση του νερού;

Αν ναι, πάρε μέρος στο Διαγωνισμό και η πρότασή σου μπορεί να είναι εκείνη που θα κερδίσει! Οι συμμετοχές πρέπει να είναι αποκλειστικά στην Αγγλική γλώσσα.

Ο νικητής του Διαγωνισμού θα ταξιδέψει στο Παρίσι τον Ιανουάριο του 2013, προσκεκλημένος UNESCO (καλύπτει αεροπορικό εισιτήριο και 2 διανυκτερεύσεις) όπου θα λάβει μέρος στην εναρκτήρια εκδήλωση για το «Παγκόσμιο Έτος Συνεργασίας για το Νερό» .

Αν είσαι Μέλος της HELMEPA και θέλεις να λάβεις μέρος στο Διαγωνισμό, ενημέρωσέ μας και επισκέψου τον παρακάτω σύνδεσμο για να συμπληρώσεις τη φόρμα συμμετοχής μέχρι την 15 Νοεμβρίου 2012: http://www.unwater.org/watercooperation2013/slogan.html#form

Στην περίπτωση που νικητής του Διαγωνισμού είναι ανήλικο μέλος των Προγραμμάτων Παιδική HELMEPA ή Ναυτίλοι, η HELMEPA θα καλύψει τα έξοδα του συνοδού (αεροπορικό εισιτήριο και 2 διανυκτερεύσεις).

Χρησιμοποίησε τη φαντασία σου προς όφελος της παγκόσμιας κοινότητας!

0